15 – 17. Juni 2018

Standleie og utstyr 2016

Info folder til utstillere kan lastes ned her:  Infofolder 28 år med Villmark

Innestand
I idrettshall – pr frontmeter inntil 2,4 meter dybde: 1.600,- + mva
I foaje – pr frontmeter inntil 2,4 meter dybde: 1.600,- + mva
I foaje – pr frontmeter inntil 1,2 meter dybde: 800,- + mva
Matterom – 16.500,-

Utestand
Utebod (3 x 2,5 meter): 2500 NOK + mva
Pr frontmeter inntil 3 m dybde: 600 NOK + mva
Pr frontmeter inntil 5 m dybde: 900 NOK + mva
Pr frontmeter inntil 10 m dybde: 1400 NOK + mva
Dybde inkl evt bil, vogn og utstikkende markise.

Strøm, lys og vegger
Det er lagt fram strøm til alle stands inne i hallen. Strøm til utestands koster 200 NOK for hele perioden. Hallen har noen lamper til disposisjon, men vi anbefaler store utstillere å ta med egen belysning. Alle innestands har hvite vegger. Der det ikke ønskes vegger på store stands, må dette opplyses ved påmelding.

Messebank
Det er ikke minibank inne på området, så vi anbefaler forhandlere å ta med egen betalingsterminal. Besøkende kan ta ut penger i messebanken.
Kafeteria og Villmarksaften
I messens åpningstid, samt under montering og demontering, er det egen kafeteria for utstillere. Tradisjonen tro blir det Villmarksaften for utstillerne lørdags kveld med god mat og dans!
Markedsføring og messeavis
Messa vil bli markedsført gjennom lokale medier i de nordligste fylkene. Fram mot messestart vil det bli sendt ut pressemeldinger og det vil bli annonsert i radio. Det vil bli laget en egen messeavis hvor det er mulig for utstillere å annonsere. Denne avisa vil bli sendt ut til ca 17000 husstander.

I tillegg vil opplysninger om messa bli spredt gjennom redaksjonelle omtaler av aktiviteter og foredrag i fagblader og dagspresse.

Ønsker du/ditt firma å annonsere i messeavisa, så ta kontakt med vår messesekretær. Kontaktinformasjon finner du her.
Skatteregler
Skatt nord startet sommeren 2009 opp med kontroll av ambulerende salg på ulike messer og festivaler. Dette gjorde de i 2010 hos Villmarksmessa.
Alle som driver med salgsarbeide, og som dermed har en inntekt av sin virksomhet under Nord-Norsk Villmarksmesse må forholde seg til regelverket utgitt av Skattedirektoratet
Regelverket for dokumentasjon finner du her: Trykk her